Newborn fotosessie Nane

October 12, 2017

Vorige zomer fotografeerde ik hun twee oudste dochters. 2 vrolijke, pittige, kleurrijke dametjes. 2 spookjes, zo omschreef de mama ze. Wat was het leuk in het voorjaar te vernemen dat er een zusje op komst was, om samen mee te spelen!

Eind september was ze er dan: Nane! 

Een prachtige naam voor dit mooie herfstmeisje! Samen met mama en Nonna kwamen ze naar de studio. Genieten was het! Nane gaf geen kick. Tussendoor af en toe wat knuffelen en eten bij mama om dan weer mooi gepositioneerd te worden. 

Mama geeft al 27 maand borstvoeding, dus maar wat graag legden we ook deze momenten vast. Een mooie herinnering voor later! 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Haarbandjes en mutsjes

January 10, 2018

1/3
Please reload

Recente berichten

June 16, 2018

May 1, 2018