Vinz

October 12, 2017

 Ik plan mijn agenda nauwgezet. Donderdag en vrijdag zijn gereserveerd voor newborntjes. Maar natuurlijk laten baby's zich niet plannen. Hierdoor had ik onverwachts een plekje vrij. Een oproep op Facebook zorgde ervoor dat de ouders van Vinz de weg vonden naar mij. 

 

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik bij het verwelkomen al merkte wat een toffe mensen het waren. Samen kozen we kleurtjes en stelden we set-ups samen en dan ging ik aan de slag.

 

Eerst was Vinz klaarwakker. We startten met de familiefoto's. Ingewikkeld en wakker, dat leverde prachtige foto's op! Liefdevolle blikken naar hun prachtige zoon: ik leg allleen maar vast.

 

Na een flesje was Vinz in een diepe slaap en kon ik verschillende poses in verschillende props realiseren. Hij schonk me zelfs verschillende keren een heerlijke lach! Fantastisch toch als je ouders dit als extraatje mee kan geven! 
 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Haarbandjes en mutsjes

January 10, 2018

1/3
Please reload

Recente berichten

June 16, 2018

May 1, 2018