Cakesmash Yannick

October 14, 2017

 Gelukkige verjaardag Yannick!

 

Je mama en papa kwamen voor de eerste keer op bezoek in de studio toen je een paar weken oud was. Eigenlijk wat laat voor newbornfoto's maar wat deed je het, ondanks je iets oudere leeftijd, geweldig!

Toen je net kon zitten had ik de eer om ook dat vast te leggen. Nooit zo een enthousiaste sitter op bezoek gehad. We plaatsten je in een antieke pan die jij als schommel gebruikte! Wat een fun! Ik kon mijn

fotografenhartje helemaal ophalen.


Niet te geloven dat je vandaag al 1 jaar wordt! Geniet van jouw feestje grote vriend!


Vorige week mocht je je hier al uitleven op de ballonnen, die je zeker zo leuk vond als de taart ;-) Voorzichtig proefde je, met je vingertje in de crème au beurre. Mama proefde ook, om je te overtuigen. Aarzelend sloeg je met je handje op de taart. Heerlijke foto's leverde het op!

We eindigen een Cake Smash steeds met een badje. Mama en papa kozen voor de antieken ijzeren teil. Het water spetterde in het rond. Je ging rechtstaan, ving eendjes en danste rond en rond in het badje. Je hebt genoten, en wij ook!

Graag tot een volgende keer Yannick!

 

Voel je de "klik"? Like dan zeker mijn Facebookpagina: www.facebook.com/ingebollenfotografie

 

en wie weet tot binnenkort!

 

Groetjes,

Inge

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Haarbandjes en mutsjes

January 10, 2018

1/3
Please reload

Recente berichten

June 16, 2018