top of page

 

 

 

 

 

 

 

CADEAUBON  

 Herinneringen tastbaar maken, herinneringen schenken... Is er iets mooiers?

Een kraamcadeau waarmee ouders echt in de wolken zijn of een geschenkje voor een bijzondere gelegenheid: een verjaardag, jubileum, kerst,... Geef eens een herinnering cadeau! Qua originaliteit kan dat alvast tellen.

De bon wordt ingepakt in een romantisch flesje met een zacht veertje. Symbool voor de sfeer die ik probeer te scheppen tijdens de fotoshoots.

 

Jij kiest het bedrag of welk type shoot je wil cadeau doen. De ontvanger neemt even contact met me op om verder af te spreken en we maken er samen iets onvergetelijks van!
 

LOCATIE OF STUDIO?

Shoots kunnen plaatsvinden in mijn thuisstudio te Bolderberg, Heusden-Zolder, maar ik trek er even graag met jullie mee op uit! 

EEN CADEAUBON BESTELLEN?
Bezorg me de juiste gegevens (van wie, voor wie, welke gelegenheid,...) via het contactformulier, en ik stuur je via mail een factuur met de betalingsgegevens.


Van zodra je betaling ontvangen is, kan je de cadeaubon komen ophalen in de studio te Heusden-Zolder. 
 

NA DE SHOOT

Ongeveer een week na de shoot ontvang je een paswoord om toegang te krijgen tot je eigen online fotogalerij waar je naar hartenlust jullie foto’s kan bewonderen. Nadat jullie je selectie uit de foto’s gemaakt hebben, pas ik jullie galerij aan en kunnen jullie de foto’s downloaden. Het aantal foto's dat inbegrepen is, is afhankelijk van welk soort shoot je boekt.  Meer info hierover vind je onder het tabblad info en prijzen.

Indien jullie dat willen, maak ik met veel plezier een album, canvas of stoefboekje van de foto’s. De mogelijkheden zijn onbeperkt en kunnen ten alle tijden besproken worden.

Graag tot binnenkort!

Groetjes,

Inge

jouw fotograaf


Meegenieten van unieke foto's? Like dan zeker even de Facebookpagina.

 

 

 

cadeaubon Inge bollen fotografie
cadeaubon inge bollen fotografie

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page