top of page

 

 

RECENSIES 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anke Volbragt  raadt Inge Bollen Fotografie aan.

21 juli · 
 

Zo fijn om tijd te vertoefen bij jou in de studio. Zo relaxt, zo gepassioneerd, met een prachtig resultaat. Je zult ons nog regelmatig terugzien met Lina.

 
Liesa Colin heeft beoordeeld - 5 sterren
22 juli
Super fotograaf !! Doet er alles aan om je op je goed te voelen en het kindje rustig en stil te krijgen indien nodig , niets is teveel voor Inge !!!
 
Chantal Crauwels heeft  beoordeeld — 5 sterren

17 juni om 9:49 · 

We trokken samen naar de Paalse Plas, een prachtige locatie. De weergoden waren ons gunstig gezind en onder een stralende zon gaf Inge het beste van zichzelf achter de lens. Het resultaat: een veelzijdig album vol natuurlijke, sprekende foto's. Ik ben er erg blij mee! Dankjewel Inge & nog veel succes met je zaak! Zeker een aanrader!! 👌👌
 

Nele Stulens heeft beoordeeld — 5 sterren

22 mei · 

Elise heeft er een top middagje opzitten!!! De rust die jij geeft aan de kleintjes is leuk om te zien. Topfoto's!!!


 

Kristel Vandevenne heeft beoordeeld — 5 sterren

24 april · 

Super leuk! Ook de kinderen hebben genoten en hadden niet het gevoel van iets te 'moeten' doen. Als klap op de vuurpijl zien de foto's er ook nog eens geweldig uit! Wij zijn super blij!
 

Haekens An heeft beoordeeld — 5 sterren

11 april · 

Super vriendelijk!
Enorm geduldig! 
En zeer warm tijdens de new born shoot � 
Top! 

 

Valerie Pittomvils heeft beoordeeld — 5 sterren

27 februari · 

Een leuke ontspannende zwangerschapsshoot met Inge waar je je meteen op je gemak voelt. Een sympathieke dame die haar job met veel liefde doet en dat ook weergeeft in de foto's. Op voorhand leuke tips gekregen om de foto's een persoonlijke toets te geven. Heel flexibel in het zoeken naar een datum. Het was voor ons echt een topervaring! Bedankt hiervoor. Steven & Valerie

Brigitta Bijloos heeft beoordeeld — 5 sterren

22 februari · 

Foto's die een warm en écht gevoel uitstralen! Bij het bekijken van de foto's ervaar je gewoonweg de liefde die Inge er in steekt. Ze is steeds op zoek naar nieuwe materialen, omgevingen, is zachtaardig en open voor zoveel mogelijk inbreng van hun klanten. Je krijgt véél meer dan de standaard-fotoshoot zoals er 101 zijn.
 

Kirsten Cuyx heeft beoordeeld — 5 sterren

Onze sp(r)ookjes met pit zo mooi vereeuwigd... :-)
 

Patricia Haccour heeft beoordeeld — 5 sterren

Prachtige foto's van onze kleinkinderen, Liv en Lena! <3
 

Nathalie Kersten heeft beoordeeld — 5 sterren

Wat een heerlijk gevoel na de winterse fotoshoot in een bosrijke omgeving. Samen op zoek gegaan naar een leuke locatie. Inge wist duidelijk welke troeven er te vinden waren en de omgeving voldeed ook aan onze verwachtingen! Een lieve, rustige dame die ook goed met kindjes om kan. Onze dochter kwam snel los. Het was anderhalf uur genieten van een ontdekkende peuter met grappige en tedere momenten. Wij genieten alvast nog na van de ervaring. De foto's waren er heel snel en ze zijn echt de moeite waard! De communicatie verliep heel vlot en duidelijk. Meer dan tevreden hier. Nogmaals bedankt voor deze unieke ervaring!
 

Laura Lopopolo heeft beoordeeld — 5 sterren· 

Mijn ervaring in 1 woord: MAGISCH! Ik stapte binnen met mijn 3maand jonge zoontje en voelde meteen warmte! Een plek waar je je op je gemak voelt. Inge is een superlieve, aangename vrouw die jou maar ook je kindje op een uitzonderlijk manier benadert! En dan wachten op de foto's... die waren er niet alleen heel snel, maar waren dan ook nog eens adembenemend mooi! Ik kan niet genoeg superlatieven bedenken om dit alles te beschrijven! Bedankt voor de leuke ervaring en de vastgelegde herinneringen aan de liefde van mijn leven, kleine Gabrio 
 

Greet Poelmans heeft beoordeeld — 5 sterren

Zeer vriendelijk en professioneel. Echt de moeite!
 

Sabrina Baptist heeft beoordeeld — 5 sterren

We hebben als trotse ouders een newbornshoot laten doen. We wouden een mooie herinnering aan de eerste dagen van onze kleine schat en dat heeft Inge ons zeker kunnen geven! Professioneel, perfectionistisch, liefdevol voor ons kleintje, geduldig, creatief,... Na 3 maanden hebben we nog steeds niet kunnen beslissen welke foto we willen ophangen. Ze zijn allemaal zo prachtig! Jammer dat er maar 5 sterren zijn om aan te duiden, want je verdient er zoveel meer!
 


 


 

Benieuwd wat andere klanten vonden van hun ervaring bij Inge Bollen Fotografie? Lees het hier.
bottom of page