top of page

STUDIO OF LOCATIE  

Een fotoshoot in de studio of op locatie? Die vraag wordt me regelmatig gesteld. Een moeilijke, vind ik zelf. Beiden zijn leuk, maar een totaal andere stijl. Het hangt er dus vanaf wat jullie willen.

Een newbornshoot kan doorgaan bij jullie thuis, als je kiest voor sfeerfoto’s. Jullie eerste intieme en prachtige momenten worden bij jullie thuis vastgelegd. Ik volg jullie in jullie eigen omgeving en leg vast hoe jullie baby op z’n kamertje in bed gelegd wordt, in het park of de wieg ligt, geknuffeld wordt in de zetel…. Zo wordt het allemaal nog dat tikkeltje persoonlijker.

Wil je liever een gestylde shoot, met leuke outfitjes, haarbandjes en keuze uit tal van props zoals manden, schalen en kommen? Dan kom je best langs in mijn studio te Bolderberg. Hier heb ik alle materialen voor de hand. Idem dito voor een sittershoot. Tenzij het echt prachtig weer is, dan wil ik gerust jouw kindje tussen de bloemen of in het bos fotograferen in een originele mand.

Een fotoshoot met je gezin? Dan trek ik er graag op uit. Het is immers niet gemakkelijk om dezelfde spontaniteit te creëren in de studio als op locatie. Ik ga graag mee in de leefwereld van jullie gezin. Tijdens een fijne wandeling leg ik een heleboel sfeerfoto’s vast.

Bedenk dus goed op voorhand wat je wilt , ga je voor het strakke en speelse in de studio of voor het spontane op locatie . Dit is voor iedereen anders en elk heeft daar een eigen gevoel bij.

KIES JE VOOR STUDIO ?


Tijdens een fotosessie bij mij in de studio worden er verschillende foto's gemaakt met verschillende standpunten (zittend, staand of bijv. een close-up).

Vooral bij het fotograferen van kinderen is het erg leuk om diverse attributen te gebruiken zoals een ouderwetse telefoon, een verrekijker en stoeltjes. Deze zijn al aanwezig in de studio. Natuurlijk is het helemaal leuk als de kinderen op de foto gaan met hun eigen speelgoed, knuffels, sportattributen of een muziekinstrument waar ze zelf erg aan gehecht zijn.

 

Op deze manier worden de foto's jullie foto's.(let op, mijn studio heeft een grootte voor maximaal 4/5 personen, ben je met meer? Dan trek ik graag naar een binnenlocatie op verplaatsing of kiezen we samen een fijne buitenlocatie uit.)

KIES JE VOOR EEN LOCATIE?

Ik fotografeer het liefste op een mooie buitenlocatie zoals een park of mooi bos. Je hoeft niet ver te gaan om indrukwekkende plekjes te vinden. In mijn achtertuin vind je domein Bovy, de Kluis, de Abdij van Herkenrode, C-Mine… Afhankelijk van welke sfeer je in de foto zoekt, kiezen we samen een geschikte locatie.

 

 

bottom of page