top of page

 

 

WAAROM KIES JE VOOR EEN FOTOSHOOT?
 

Ze zit naast me, mijn dochter van 7, en bladert langzaam door een boek. Een prentenboek: ons fotoalbum… Eentje met een bijzonder verhaal. Ons verhaal… Een verhaal waarin ze zichzelf helemaal herkent. Vol enthousiasme kijkt ze naar de foto’s en vertelt ze honderduit. Over haar verjaardagsfeestje, over die fantastische vakantie en het mooie kleedje dat ze toen droeg, over die keer dat we kampeerden in de tuin, over hoe haar grote broer zich zorgzaam over haar ontfermde toen ze kleiner was. Herinneringen om te koesteren, tastbaar in dat boek… ons boek...
 

Sinds de geboorte van onze kinderen, bundel ik herinneringen, in de vorm van foto’s. In de winter, als de avonden donker en koud zijn, kruip ik achter mijn pc en maak ik een jaaralbum waarin ik onze mooiste momenten vergaar, zodat we kunnen terugkijken naar wat was. Samen kijken we en herbeleven we, omdat ik eraan dacht om toen vast te leggen. Even een klik op de knop en die glimlach, dat leuke moment, wordt zomaar vereeuwigt.

Foto’s van ons viertjes samen zijn echter schaars. Meestal vind je mij achter mijn fototoestel. Als mijn mama of zus in de buurt zijn, grijpen we de kans om eens samen op de foto te gaan.
 

Willen jullie graag een gezinsreportage? Of leuke foto’s van jullie als koppel, van de kids die zienderogen groeien? Kreeg je pas een baby en wil je die eerste momenten voor altijd herinneren?
 

Niets leuker als  er samen enkele uurtjes op uit te trekken. Samen ravotten in het bos, of een wandeling bij de ondergaande zon. Een picknick in de achtertuin. Een sessie in mijn studio. De mogelijkheden zijn onbeperkt.
 

Neem zeker even contact met me op, we maken er samen iets moois van!

Inge Bollen

jouw fotograaf

 

 

bottom of page