top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KINDERFOTOGRAFIE IN DE STUDIO

 

Bij deze fotoshoot ligt de focus echt op jullie kindje en niet zo zeer op het decor. Er zal gebruik worden gemaakt van zachte en lichte materialen, outfits en achtergronden.

In de studio

Puur en intens, of speels en naturel met leuke achtergronden, originele spullen of je persoonlijke attributen. Het wordt helemaal leuk als kinderen hun favoriete knuffel meebrengen, muziekinstrument, sportartikelen... Je bent niet aan het weer gebonden en helemaal op je gemak.

LOCATIE

Fotoshoots vinden plaats in mijn thuisstudio te Bolderberg, Heusden-Zolder. Daar heb ik alle spullen die ik nodig heb bij de hand, naast mijn professionele flitsverlichting. Jullie kunnen lekker plaatsnemen en genieten van de sessie!

PROPS

Ik beschik over tal van manden, mutsjes, haarbandjes, knuffels enz.   Daarnaast mogen jullie kiezen uit alle accessoires aanwezig, kleurrijke mutsjes en haaraccessoires. Uit kommen, schalen en manden. Zag je op de site al iets wat je mooi vond? Heb je een specifieke kleur in gedachten? Dan mag je me dit op voorhand al laten weten.

WAT BRENG JE MEE?

Naast jouw vrolijk kind mag je altijd zijn/haar lievelingsknuffel meebrengen. Iets wat hem/haar aan het lachen brengt.  Bij iets oudere kinderen is het leuk om een muziekinstrument of speelgoed mee te brengen. Dit maakt de foto's net dat tikkeltje persoonlijker.
 

NA DE SHOOT

Ongeveer een week na de shoot ontvang je een paswoord om toegang te krijgen tot je eigen online fotogalerij waar je naar hartenlust jullie foto’s kan bewonderen. Nadat jullie je selectie uit de foto’s gemaakt hebben, pas ik jullie galerij aan en kunnen jullie de foto’s downloaden.

Indien jullie dat willen, maak ik met veel plezier een album, canvas of stoefboekje van de foto’s. De mogelijkheden zijn onbeperkt en kunnen ten alle tijden besproken worden.

We maken er samen een onvergetelijke gebeurtenis van!

Graag tot binnenkort!

Groetjes,

Inge

 

 

Sitter shoo  Inge Bollen
bottom of page