top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KINDERFOTOGRAFIE OP LOCATIE

INFO

1,5 uur * 20 foto’s | Vrolijke en ongedwongen portretfoto's van je kindje(s) met leuke accessoires in een passende setting. Spelen en ravotten is toegelaten. Je mag helemaal buiten de lijntjes kleuren. En uiteraard mogen mama en papa ook even mee op de foto!

LOCATIE

Samen gaan we op zoek naar een mooie locatie. Een bloemenveld, een bosweggetje,... Ik hou graag rekening met jullie stijl en voorkeur. 

WAT BRENG JE MEE?

Naast jouw vrolijk kind mag je altijd zijn/haar lievelingsknuffel meebrengen. Heb je een mooie plaid of leuke deken die je graag mee op de foto wil? Denk je aan een zomerse picknick of een winterse wandeling? Wat extra accessoires kunnen altijd een troef zijn.
 

NA DE SHOOT

Ongeveer een week na de shoot ontvang je een paswoord om toegang te krijgen tot je eigen online fotogalerij waar je naar hartenlust jullie foto’s kan bewonderen. Nadat jullie je selectie uit de foto’s gemaakt hebben, pas ik jullie galerij aan en kunnen jullie de foto’s downloaden.

Indien jullie dat willen, maak ik met veel plezier een album, canvas of stoefboekje van de foto’s. De mogelijkheden zijn onbeperkt en kunnen ten alle tijden besproken worden.

We maken er samen een onvergetelijke gebeurtenis van!

Graag tot binnenkort!

Groetjes,

Inge

 

 

Sitter shoo  Inge Bollen
bottom of page