top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SITTERSHOOT INFO  

SITTERSHOOT

 

Kan je kindje zelfstandig zitten, maar nog niet lopen? Dan is dit het perfecte moment om een “Sitter” Babyfotoshoot te boeken! Bij een Sitter fotoshoot ligt de focus echt op jullie kindje en niet zo zeer op het decor. Er zal gebruik worden gemaakt van zachte en lichte materialen, outfits en achtergronden. We proberen jouw kleine spruit te fotograferen in  manden en schalen. Eventueel dezelfde als we gebruikten bij de newbornshoot  Je mag, maar hoeft geen speciale kleding mee te nemen naar de fotoshoot, want ik heb verschillende outfits in de studio liggen in maat 68/74 en 80/86. Wil je de foto’s persoonlijker maken, mag je natuurlijk dochter/zoonliefs lievelingssalopet of outfitje meebrengen.
 

Naast enkele outfits voor jongens en meisjes heb ik ook speciale haarbandjes en prachtige bloemenkronen voor de meisjes.


​De Sitter Babyfotoshoot wordt meestal geboekt voor kindjes tussen de 7-9 maanden oud.  

 

Aangezien een kindje rond de 8 maanden nog niet zo'n lange spanningsboog heeft en vaak snel moe wordt, zal een Sittershoot ongeveer een uurtje duren. Er is dan vaak wel tijd voor 2 verschillende outfits en 2 verschillende set-ups. Eventueel sluiten we af met foto's in een badje of zinken teil zodat ze kunnen spetteren naar hartenlust.

 

Kinderen veranderen enorm veel het eerste jaar. Het lijkt waarschijnlijk alweer en hele tijd geleden dat jullie Newborn foto's hebben laten maken van jullie zoon/dochter. Jullie kleine spruit zal er nu weer heel anders uitzien. Het is nu tijd voor wakkere foto's met de ogen open! Ook zal jullie kindje nu bewust naar de camera kijken, lachen om Kiekeboe en misschien zelfs al in de handjes klappen. 

 

Zelf vind ik dit een enorm leuke leeftijd om te fotograferen en de spontaniteit vast te leggen! Bij een Sittershoot zal alle focus op de puurheid van jullie kindje liggen. 

LOCATIE

Sittershoots vinden plaats in mijn thuisstudio te Bolderberg, Heusden-Zolder. Daar heb ik alle spullen die ik nodig heb bij de hand, naast mijn professionele flitsverlichting. Jullie kunnen lekker plaatsnemen en genieten van de sessie!

PROPS

Ik beschik over tal van manden, mutsjes, haarbandjes, knuffels enz. Ik bouw meestal 1 of 2 set-ups op zodat er al iets klaar staat als jullie aankomen. Daarna mogen jullie kiezen uit alle fluffy doeken, kleurrijke mutsjes en haaraccessoires. Uit kommen, schalen en manden. Zag je op de site al iets wat je mooi vond? Heb je een specifieke kleur in gedachten? Dan mag je me dit op voorhand al laten weten.

TIJDSTIP
 We houden rekening met het ritme van jullie kindje. Meestal plan ik deze fotoshoots 's morgens in omdat ze dan het vrolijkst zijn.

WAT BRENG JE MEE?

Naast jouw vrolijk kindje mag je altijd zijn/haar lievelingsknuffel meebrengen. Iets wat hem/haar aan het lachen brengt. Kies je om af te sluiten met een badje? Breng dan liefst ook je verzorgings- en wasproducten mee, als ook een tweetal handdoeken. Meestal zijn de kindjes erg moe naar de sessie. Een hapje en drankje kan handig zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

NA DE SHOOT

Ongeveer een week na de shoot ontvang je een paswoord om toegang te krijgen tot je eigen online fotogalerij waar je naar hartenlust jullie foto’s kan bewonderen. Nadat jullie je selectie uit de foto’s gemaakt hebben, pas ik jullie galerij aan en kunnen jullie de foto’s downloaden.

Indien jullie dat willen, maak ik met veel plezier een album, canvas of stoefboekje van de foto’s. De mogelijkheden zijn onbeperkt en kunnen ten alle tijden besproken worden.

We maken er samen een onvergetelijke gebeurtenis van!

Graag tot binnenkort!

Groetjes,

Inge

 

 

Sitter shoo  Inge Bollen
bottom of page