top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE  

ZWANGERSCHAPSSHOOT

Deze bijzondere momenten vereeuwigen om later liefdevol op terug te kijken... Dat wil ik graag voor jou doen! De foto’s tonen vast niet enkel een bolle buik, maar ook jouw blik vol liefde, geluk en nieuwsgierigheid. Emoties om nooit meer te vergeten en ongetwijfeld beelden die je later ook met jouw kindje zal willen delen!

Kom dus gerust langs voor een zwangerschapsshoot! We maken er samen iets moois van!

LOCATIE

Een zwangerschapsshoot kan plaatsvinden in mijn studio (Koedrieshof 7, Heusden-Zolder) of op een mooie locatie die we samen kiezen. Je kan kiezen voor het romantische van de bossen of het industriële van bijvoorbeeld C-Mine. Hier is het belangrijk dat je kiest waar jullie je het beste bij voelen. Het losse, ongedwongen van een buitenshoot of het pure van de studio.

Ik probeer zoveel mogelijk sfeer vast te leggen.  Echte emoties en warmte tussen jou en je partner en die komen pas vrij als je écht ontspannen bent en volop geniet van elkaar!

TIMING
Timing is belangrijk bij een buikfotosessie. De buik moet groot genoeg zijn om goed zichtbaar te zijn, maar je moet oppassen dat je niet te laat bent; voordat je het weet wordt de baby een paar weken te vroeg geboren. Ook is de kans aanwezig dat de buik in de laatste weken weer wat minder bol wordt doordat de baby indaalt. Ergens tussen de 32 en 38 weken is het beste om aan te houden.


We maken er samen een onvergetelijke gebeurtenis van!Groetjes,
Inge

jouw fotograaf

 

 

Sitter shoo  Inge Bollen
bottom of page