top of page

Newborn fotosessie Nane


Vorige zomer fotografeerde ik hun twee oudste dochters. 2 vrolijke, pittige, kleurrijke dametjes. 2 spookjes, zo omschreef de mama ze. Wat was het leuk in het voorjaar te vernemen dat er een zusje op komst was, om samen mee te spelen! Eind september was ze er dan: Nane! Een prachtige naam voor dit mooie herfstmeisje! Samen met mama en Nonna kwamen ze naar de studio. Genieten was het! Nane gaf geen kick. Tussendoor af en toe wat knuffelen en eten bij mama om dan weer mooi gepositioneerd te worden. Mama geeft al 27 maand borstvoeding, dus maar wat graag legden we ook deze momenten vast. Een mooie herinnering voor later!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page