top of page

Haarbandjes en mutsjes

Newborn- en kinderfotografie. Mijn passie, mijn leven.

Ik probeer origineel uit de hoek te komen. Niet alleen door mijn manier van fotograferen maar vooral door de materialen die ik gebruik. De kommen en schalen die ik gebruik zijn vaak unieke stuks die ik laat overkomen van over de hele wereld. Van een oude, afgedankte Chinese wokpan tot een authentieke olijfbak. Ik ga op zoek naar zeldzame stuks. Zodat jullie foto bijzonder en verrassend is. Voor al mijn gebreide en gehaakte stuks kan ik op mijn mama rekenen. Ze tovert met garen en maakt de mooiste mutsjes, dekentjes, knuffeltjes, body'tjes en wraps. Afgelopen week was ze hier, even op vakantie bij ons en ze verraste me weer...Knuffeltjes voor mini-handjes, perfect passend bij de mutsjes en pakjes, deze keer met oortjes van zachte pels, om de wintersfeer vast te leggen.

We horen elkaar veel, bijna dagelijks. Als ik iets moois tegenkom, stuur ik haar daar foto's van door. Zo kreeg ik vorige maand de ingeving om ook de haarlintjes voor mijn newborntjes en sitters zelf te maken. Zo zouden de kleuren nog beter passen bij de outfitjes. Ik schreef haar mijn idee en ze ging voor mij al op zoek... Uit haar valies kwamen mini-bloemetjes tevoorschijn, overschotjes garen en andere spulletjes die we zouden kunnen gebruiken. Wanneer de kids naar bed waren, gingen wij (nee, ik moet eerlijk zijn, ging ZIJ) aan de slag. Van kleine lapjes stof, stukjes jute en mos knutselde ze, uren aan een stuk. Het resultaat is verbluffend! Meer dan 20 nieuwe haarlintjes liggen te wachten op jou! In zachte kleurtjes, van friswit tot warmgeel. Ieder haarbandje met uiterste precisie en veel liefde gemaakt!Ik kan niet wachten om ze te gebruiken! Hierbij alvast een impressie.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page