top of page

Inge, de vrouw achter de lens

Waarom ik doe wat ik doe vragen mensen me wel eens?

Omdat het me gelukkig maakt! Omdat fotograferen me intens gelukkig maakt!

Ik ben Inge, mama van twee kids. Een prachtige dromerige zoon van 15 en een fantastisch lieve en stoere dochter van 12. Ik ben al 21 jaar de fiere vrouw van een schat van een man, die me aanvult in elk opzicht.

Tot 7 jaar geleden werkte ik halftijds en genoot ik, met volle teugen, van mijn twee opgroeiende kinderen. In mijn vrije tijd maakte ik véél foto's, van alles en nog wat, maar vooral van die twee bengels. Zo ging de bal aan het rollen. Van een fotoshoot voor vrienden, tot avondschool fotografie, tot specialisatiecursussen Newbornfotografie en uuuuuuren kijken van youtubefilmpjes.

Ik verloor mijn hart aan het fotograferen, aan het vastleggen van herinneringen. Ik verlies mijn hart, keer op keer opnieuw, als ik een baby'tje aan het lachen breng en die heerlijke glimlach kan vastleggen. Als ik twee mensen, die net mama en papa werden, fotografeer met hun vers baby'tje in de armen. De gloed in hun ogen, de liefde voor elkaar.... Dit kunnen, dit mogen vastleggen... Getuige zijn van een moment, dat ze op deze manier voor altijd kunnen koesteren, dat is zo bijzonder! Ik ben enorm dankbaar voor wat ik terug krijg, van mensen die ik voor de lens krijg, van anderen die op de foto's reageren...Ik ben dankbaar om iets met hart en ziel te mogen doen, iedere dag opnieuw! Altijd boeiend, altijd anders, maar altijd met een warm gevoel.

Ik specialiseerde me in newborn- en kinderfotografie, omdat daar mijn hart ligt...

Waarom ik fotografeer? Omdat het me gelukkig maakt!

Wie weet tot binnenkort?!

Groetjes,

Inge

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page