top of page

Newbornfotografie bij Inge Bollen

Waarom ik kindjes fotografeer?

Omdat het me gelukkig maakt! Omdat fotograferen me intens gelukkig maakt!

Maar ik vind het ook spannend! Je koos immers voor mij omdat je vertrouwen hebt in wat ik doe, omdat je wil dat ik op het juiste moment de klik maak en vastleg, wat voor jullie van tel is.

En dat doe ik, keer op keer, maar toch heb ik kriebels in mijn buik, een gezonde dosis spanning, net voor ik aan de slag ga, omdat het goed moet zijn en dat is van zovéél factoren afhankelijk!

De vooravond van een fotoshoot kijk ik steevast mijn materiaal na. Batterijen opgeladen, lenzen in de fototas. Vuurtjes staan klaar om bij te warmen want voor een newbornshoot of badsessie drijven we de temperatuur de hoogte in, zodat jouw kindje comfortabel kan genieten van de sessie.

Voor een fotoshoot in de studio bouw ik een set-up op. Of twee, of drie. Zoveel zachte materialen om uit te kiezen, in evenveel prachtige kleuren. Ik zoek bijpassende mutsjes en haarlintjes, om jullie te tonen wat de mogelijkheden zijn.

Wij kennen elkaar nog niet, enkel van de contacten via mail of telefoon die we voorafgaand aan een fotosessie hebben. Ik ken jouw smaak nog niet. Dus ik kies nog een set-up extra, voor de zekerheid. Eens jullie er zijn, kiezen we samen, maar toch, zo hebben jullie al een idee.

Een half uur later, in diezelfde studio: Ik kijk mijn flitsers na, check of de drankjes koud staan, want ik krijg hoog bezoek! Jullie! Dat is spannend want het is altijd even afwachten of de baby’tjes zullen willen slapen. Last hebben van krampjes of een regeldagje hebben.

Het komt altijd goed, dat weet ik uit ervaring!

Ik bouw met ouders een band op tijdens een fotosessie. Er wordt gelachen en verteld. Ik geniet met volle teugen, van dat kleine wondertje in mijn armen. Van foto's maken die jullie zullen koesteren. Een herinnering aan die eerste intense momenten.

Ik ben vereerd van het vertrouwen dat jullie in me stellen. Dankbaar voor de warme woorden die jullie me nadien schrijven.

Ik ben ontroerd door de kaartjes die ik krijg, of foto's die mama's me nadien nog doorsturen, zelfs maanden na hun newbornsessie.

Het geeft me voldoening als ouders een sittersessie boeken en ook bij de kindjes hun verjaardag opnieuw langskomen.

Er is niets mooiers als een kindje te mogen 'volgen' en te zien groeien, er is niets mooiers als jullie herinneringen te mogen vastleggen!

Dank je wel voor al jullie vertrouwen lieve mensen, keer op keer opnieuw!

Wie weet tot binnenkort?!

Groetjes,

Inge Bollen

jouw fotograaf

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page