top of page

Vinz


Ik plan mijn agenda nauwgezet. Donderdag en vrijdag zijn gereserveerd voor newborntjes. Maar natuurlijk laten baby's zich niet plannen. Hierdoor had ik onverwachts een plekje vrij. Een oproep op Facebook zorgde ervoor dat de ouders van Vinz de weg vonden naar mij.

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik bij het verwelkomen al merkte wat een toffe mensen het waren. Samen kozen we kleurtjes en stelden we set-ups samen en dan ging ik aan de slag.

Eerst was Vinz klaarwakker. We startten met de familiefoto's. Ingewikkeld en wakker, dat leverde prachtige foto's op! Liefdevolle blikken naar hun prachtige zoon: ik leg allleen maar vast.

Na een flesje was Vinz in een diepe slaap en kon ik verschillende poses in verschillende props realiseren. Hij schonk me zelfs verschillende keren een heerlijke lach! Fantastisch toch als je ouders dit als extraatje mee kan geven!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page