top of page

Wintersessie op een prachtige zonnige dag.

Samen op pad met Mila deze voormiddag! Mila heeft een speciaal plekje in mijn hart. Haar mama stond achter me, toen ik pas startte met fotograferen en gaf me het duwtje in de rug dat ik toen nodig had. Mila was mijn eerste klantje in mijn vorige studio... Met het weinige materiaal dat ik toen had, deden we een fotoshoot. Els bracht een zeteltje mee en kaarsen, en verschillende outfits en accessoires en, misschien wel het allerbelangrijkste, een hele hoop vertrouwen in mij...

Vandaag had ik de eer om deze prachtige meid opnieuw te fotograferen. Mijn hart heeft meermaals een sprongetje van geluk gemaakt tijdens de fotoshoot! Mila heeft een bepaalde "je ne sais quoi" wat ervoor zorgt dat ze straalt op iedere foto. Met een fleecedekentje rond haar wandelden we van het ene plekje naar het andere. Met blote beentjes op een dekentje van dennen liggen, het deerde haar niet. Ze toverde haar mooiste glimlach op haar gezicht en ik... ik kon vastleggen...

Mama Els zorgde voor een perfecte styling en kwam met leuke ideeën op de proppen. Papa Michel zorgde voor een ontspannen Mila met 'gekke bekken' achter mij ;-) Wat een teamwork!

Hierbij alvast twee sfeerfoto's van vandaag.

Wil jij nog een wintershoot boeken of nog snel van de herfst genieten tijdens een leuke wandeling? Contacteer me dan snel, dan leggen we onze agenda's naast elkaar.

Jullie like is voor mij het mooiste teken van waardering <3

Groetjes, Inge

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page