top of page

Workshop Zwangerschapsfotografie Michael Stief

Steeds willen bijleren. Verdwalen in Amerikaanse fotografengroepjes en wegmijmeren bij prachtige foto's. Uren naar youtube-filmpjes kijken en stelen met je ogen... Zo gaat dat bij mij. De honger naar meer kennis is groot. Ik wil goed zijn in wat ik doe.

Zwangerschapsfotografie is een aspect van de fotografie waar ik me nog niet zoveel in verdiepte maar iets wat perfect aansluit bij Newbornfotografie en wat ik dus ook wil kunnen. Prachtige zwangere dames op hun mooist in mijn studio. Dat is hét doel dat ik voor ogen heb.

Je ziet dan dat de internationale topfotografen workshops aanbieden: in Canada, of in the USA. Even droom ik dan van zo'n ticket voor "the Baby Summit" in Australië. Want leren van de besten, dat is toch wat iedereen wil?

En dan opeens een berichtje van een collega-fotograaf met de melding dat de gerenommeerde Michael Stief naar Lovendegem komt! We boeken snel en ik tel af...

achter de schermen van de workshop van Michael Stief

8u lang ondergedompeld worden in de wereld van een topfotograaf. Prachtige zwangere modellen om lichtopstellingen en poses mee te oefenen. Een meester fotograaf die al zijn kennis deelt... Die je toont hoe hij zijn foto's bewerkt tot kleine kunstwerkjes. Het was een bijzondere zondag.

Ben jij zwanger? Ken je iemand die een kleintje verwacht?

Neem even contact met me op! We maken er ongetwijfeld iets moois van! Graag tot binnenkort! Groetjes,

Inge

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page