top of page

Cakesmash

Gelukkige verjaardag Sofia-Eveline!

Je mama en papa kwamen voor de eerste keer op bezoek in de studio toen je 6 dagen oud was. We kozen samen haarlintjes en zachte kleurtjes voor je uit. Ik herinner me de enorme warmte en ongedwongen sfeer die er hing alsof het gisteren was.

Niet te geloven dat je al 1 jaar wordt! Geniet van jouw feestje lieve mooie meid!

Vorige week mocht je hier al poseren. Een beetje aarzelend, voor alle nieuwe indrukken om je heen. Mama zorgde voor een prachtige outfit en een kralenketting die perfect paste bij het antieken vogelkooitje dat ik voorzag. De cake vond je maar niets. Je proefde voorzichtig maar had liever een stukje banaan dat mama ook meebracht. Geen erg! Kindjes hebben tot op die leeftijd vaak nog niet van tafel meegegeten. Ouders proberen zoet en suiker te vermijden en dan opeens staat daar die grote taart waar we allemaal van hopen dat het kindje er zich helemaal op stort. ;-) Soms is het kindje er helemaal op verlekkerd, soms ook helemaal niet. Dat maakt het allemaal eens zo boeiend. In plaats daarvan namen we familiefoto's, als herinnering aan jouw eerste verjaardag. Met een mama en papa die stralen vol trots.

Wat was het leuk om jullie terug te zien!

Voel je de "klik"? Like dan zeker mijn Facebookpagina: www.facebook.com/ingebollenfotografie

en wie weet tot binnenkort!

Groetjes,

Inge

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page