top of page

Newborn sessie

Vorige donderdag ontmoette ik Shana, mama sinds twee weken van een prachtige zoon, Marnick. Ze bracht haar mama mee naar de studio. Het klikte meteen. We kozen samen kleurtjes en props uit. Er moest zeker "kaki" bij zijn, want dat is haar lievelingskleur. Toeval of niet, maar ik had een set-up volledig met deze kleur gemaakt. Uit de verzorgingstas toverde ze een klein bruin gebreid broekje en een mutsje met alienoortjes en een sabel. Of ik daar ook iets mee kon doen. Papa, die alweer aan het werk was, is immers een hevige Star Wars fan. Natuurlijk kan dat. We kiezen een nestje uit en zachte bruine tinten die er mooi bij passen. Marnick is in een diepe slaap en houdt het sabel netjes vast, helemaal zoals ik het voor ogen had.

Soms gaat de sessie vlotjes en kunnen we meer set-ups doen als ik de mensen beloof. Deze was zo eentje. Marnick dronk zijn flesje en sliep rustig verder. We kozen een bananenblad en een okergeel pakje.

Terwijl ik de baby in slaap wieg, of mooi positioneer in de prop, zit mama op een boogscheut van me af. We praten, over koetjes en kalfjes, over het nieuwe moederschap, over haar zwangerschap. Het schept een band...

Baby Marnick ligt perfect, met een beertje in zijn mini-handjes. Ik fotografeer. Vanuit verschillende standpunten, om zoveel mogelijk variatie in mijn klanten hun galerij te brengen. Dan hoor ik mama fluisteren: "Wat ben ik toch verliefd op dit ventje". En ik glimlach, vanuit het diepste van mijn hart... Vereerd dat ik dit mag doen, iedere dag opnieuw...

Verwacht jij een kleintje? Of ken je iemand die binnenkort mama en papa worden? Tag hen gerust.

De eerste paar momenten zijn zo uniek en bijzonder dat je ze later graag wilt herinneren. De boekingen komen vlotjes binnen. Ik neem al boekingen aan tot juni. Wil je zeker zijn van je plekje? Reserveer dan tijdig.

Voel je de "klik"? Like dan even mijn Facebookpagina. Dat helpt me groeien <3

www.facebook.com/ingebollenfotografie

Fijne dag,

Inge

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page