top of page

Cakesmash een beetje anders dan anders: Confettishoot!

Ze mailde me, een tijdje geleden. Haar zoontje werd één en ze wilde iets speciaals. Geen cakesmash, maar iets anders. Aangezien het winter was zouden we sowieso voor een studiosessie kiezen.

Samen gingen we op zoek. We mailden heen en weer met ideetjes.

Een fruitsmash met watermeloen of aardbeien misschien. Ik zag de kleurrijke foto's al helemaal voor ogen. Of een spaghettismash? Dat deed ik afgelopen jaar al eens. Kindje in een koksoutfit met een houten lepel en een kom pasta! Fun verzekerd!

In Amerika zijn donuts helemaal in. Kindjes lijken het lekkerder te vinden dan de cakes vol slagroom en crème au beurre. Bovendien vind je daar donuts in tal van pastelkleurtjes. Ook bijzonder voor de foto's, dacht ik bij mezelf. Het bleef even stil aan de andere kant, geen voltreffer, wist ik. Terwijl ik Pinterest afschuimde naar andere voorbeelden, kwam mama met het idee van een confettishoot. En zo geschiedde...

Ballonnen gevuld met kleurrijke rondjes van geel, paars, groen, blauw en rood... Onze 1-jarige wist niet wat er gebeurde! We gooiden met ballonnen en confetti! Er werd gelachen en verwonderd gekeken. Ballonnen ploften en de kleine man schitterde tussen alle vrolijke confetti's. Het was een plezier om te zien. Ook deze sessie werd afgesloten met een heerlijk badje. Gewoon omdat dat genieten is, zowel voor de kids als voor de ouders. En misschien nog wel het meest voor mij, want die spettermomentjes leveren gegarandeerd onvergetelijk beeldmateriaal op.

Is jouw kindje binnenkort jarig? Wil je wel eens iets anders dan anders? Neem dan zeker even contact met me op. We maken er samen iets moois van!

Misschien leuk om te weten dat confettishoots niet enkel voor 1-jarigen leuk zijn, maar zeker ook voor iets grotere kindjes.. Liefs, Inge

jouw newborn- en kinderfotograaf!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page