top of page

Newbornfotografie bij Inge Bollen Fotografie


De kids zijn op school en ik ga, naar goede gewoonte, met een tasje heerlijk dampende koffie achter mijn pc zitten. Een to-do lijstje staart me aan, ik heb immers nog een berg werk...Maar ik leg het even weg. Voor straks... Ik zat met een ander projectje in mijn hoofd.

Mama vroeg me in welke kleur ik het volgende outfitje graag zou willen. Ze breit en haakt immers voor me. Wie me volgt, las er ongetwijfeld al over. Een afstand van 2000 km houdt haar niet tegen om voor mij de mooiste outfitjes te toveren. Mijn klantjes kunnen kiezen uit een honderdtal mutsjes en ondertussen ongeveer evenveel pakjes. In verschillende designs, met losse steekjes gehaakt, of met zachte lintjes om te binden... Welk kleurtje dus.... Ik dacht: laat me eens een paar kleurencombinaties testen in Photoshop en begon te spelen met kleurtjes. Handig in photoshop, leuk ook. Ik verloor de tijd uit het oog en verschillende aardetinten passeerden de revue. Blauw of grijs, of groen. Maxim stond er allemaal mee. Leuk voor de ouders om zo hun favoriete foto om te zetten in een ander kleurtje, niet? Ik postte deze foto vandaag op Facebook. Met de vraag wat mijn volgers het mooiste vinden. Op dit ogenblik staat de mosgroene versie (rechtsboven) aan de leiding. Benieuwd of dit zo blijft. ;-) Verwacht jij een kleintje en wil je die eerste momenten koesteren? Spreekt mijn stijl je aan? Neem dan zeker even een kijkje op https://www.ingebollen.be/newbornshootinfo Stuur me gerust een berichtje voor meer info. We maken er samen iets moois van!

Inge,

jouw newbornfotograaf

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page