top of page

Sittersessie bij Inge Bollen Fotografie

Vanochtend kwam kleine Amelie op bezoek in de studio. Ze lachte al naar me vanuit haar maxicosi. Heerlijk vind ik dat!

Terwijl mama en ik een babbeltje maakten, snuisterden we tussen de outfitjes en props. Zoals altijd had ik ook nu een viertal set-ups klaargezet zodat mama sneller een beeld heeft van wat mogelijk is.

En dan wat het aan Amelie. Mijn licht stond goed, de set-up klaar. Ik zat al op de grond om dat mooie meisje te fotograferen, om geen enkel moment te missen. Mama zet haar op mijn houten planché vloer en dan is het altijd even spannend afwachten op de reactie van een sittertje want je kan aan een kleintje van 7 maand niet uitleggen wat de bedoeling is van een fotosessie.

Amelie lachte om de gekke geluidjes die ik maakte en keek verwonderd naar het licht van de lamp. Mama entertainde haar met muziekjes die altijd voorhanden liggen.

Zo kozen we tot 4 keer toe een andere outfit en andere set-up. Amelie bleef goedgezind!

We sloten af met een spettersessie in een zinken teil. En dan zag ik dat mooie meisje geeuwen. Tijd voor een welverdiend dutje...

Mercikes mooie meid, je deed dat perfect! Graag tot een volgende keer!

Liefs,

Inge

jouw newborn- en kinderfotograaf

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page