top of page

Buitenshoot aan de Kluis door Inge Bollen Fotografie

Het is Krokusvakantie. Mijn kids zijn de hele week thuis en ik geniet vandaag van een eerste dagje verlof. Heerlijk vind ik dat...

De zon schijnt. Het riet in de voortuin wiegt sierlijk in de wind. Het zonlicht zorgt ervoor dat de halmen wel van goud lijken. Mirthe, wil je op de foto? "Zotte mama, toch niet voor ons huis...", zucht ze zachtjes.

Mama's die fotograaf zijn, het kan niet makkelijk zijn voor kinderen. Arne glimlacht eens. Hij vertrekt meteen naar een vriend en weet dat hij deze keer "ontsnapt" aan mijn fototoestel.

Wij wonen mooi. Wat zeg ik? Wij wonen prachtig! Met het kanaal aan de ene kant van ons en Bovy, een prachtig wandeldomein met vlonderpaden en waterpartijen aan de andere kant. Op een boogscheut van sterrenplekje 'De Kluis', waar je altijd wel wandelaars tegenkomt. Fotografieplekjes genoeg dus ;-)

Mirthe en ik trekken er dus op uit. We kiezen voor "De Kluis". Hand in hand wandelen we. Ze vertelt honderduit. Over het boek dat ze gisteren in één ruk uitlas, over haar vriendjes in de klas... Ik knijp zachtjes in haar hand en koester deze momenten...

Als we de eerste heuvel achter ons laten, komen we aan mijn favoriete plekje . De heide is uitgebloeid maar met het zonlicht erop lijken er wel duizend diamantjes in verstopt... Ze legt haar neer en ik leg vast...

Een foto met een prachtige herinnering aan een zonnige februarinamiddag...

Liefs, Inge

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page