top of page

Familiefotosessie aan de Kluis


Vorige week zaterdag was ons dorp bedolven onder een laagje van wit. De zon scheen zacht en toverde het prachtige bos bij ons in de buurt in magisch licht.

Een beetje vroeger als voorzien reed ik naar de parking waar ik afsprak met dit gezin. Het was er muisstil. De bomen kraakten onder het laagje sneeuw dat langzaam aan het smelten was. Als ik weer had mogen bestellen, had ik geen mooiere dag kunnen uitkiezen.

Stipt op tijd arriveerden 6 prachtige mensen. Het figuurlijke ijs was meteen gebroken. Wat heb ik plezier gehad tijdens de fotosessie! Soms ontmoet je mensen bij wie je je meteen "thuis" voelt. Zoveel humor en warmte in dit gezin! Dan is het voor mij makkelijk om sfeer vast te leggen!

Bedankt voor het vertrouwen Carla, voor het schenken van deze sessie. Zo fijn als mensen herinneringen aan elkaar cadeau doen.

Bedankt voor de fantastische sfeer tijdens de sessie Kathleen, Jan, Frederik, Ruben, Anke en Alexandra!

Groetjes, Inge

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page