top of page

Fruitsmash: Rayan wordt 1 jaar!

Gelukkige verjaardag Rayan!!!! Wat een eer was het om jou, je mama en je grootmoeder te mogen ontvangen in de studio! Mama wilde iets bijzonders voor je eerste verjaardag. Een buitensessie stond eerst op de planning maar het weer zorgde ervoor dat we het over een andere boeg gooiden.

Na wat foto's met stoere outfitjes aan, startten we met een FRUITSMASH! Mama toverde een kleurrijke mix van fruit tevoorschijn dat we tentoon stelden in de leuke kistjes die ze meebracht. Je had er zoveel zin in dat je de meloen meteen aanviel. Heerlijk om te zien! We verstonden elkaar zonder woorden, jij en ik. Want aangezien je in Turkije woont, moet je vaak gedacht hebben: "wat zegt ze toch maar?" Maar jij bracht mij aan het lachen en uiteindelijk ik jou ook ;-)

Druifjes, aardbeien, appelsienschijfjes... Je voelde, proefde,... Je kneep het sap uit de sinaasappelen. Geweldig om te zien, om vast te leggen! Nadien een welverdiend badje met veel schuim! Je ogen glunderden!

Jouw kindjes eerste verjaardag komt eraan en je bent op zoek naar iets anders dan anders? Geen zin in de typische cakesmash? Ik ga met jou mee op zoek naar een origineel alternatief. Deze keer gingen we voor een fruitsmash! Er zijn nog tal van andere alternatieven. Interesse? Voel je de "klik"? Like dan zeker mijn Facebookpagina: www.facebook.com/ingebollenfotografie

en wie weet tot binnenkort!

Groetjes,

Inge

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page