top of page

Newbornsessie Nyoh

Vandaag kwam Nyoh op bezoek in de studio, het kersverse zoontje van Stephanie en Arne.

Wat een heerlijk mannetje!

Mama vertelde me dat hij een rustig kereltje was die zich amper liet horen en ik moest haar gelijk geven. Dit mannetje was zelfs wakker heerlijk rustig. Als ik zachtjes tegen hem vertelde, luisterde hij aandachtig en keek me alert aan. Zalig om ook dit vast te kunnen leggen!

Van zachte lentekleurtjes tot robuust bruin en zomers mint. We legden heel wat vast. Volg gerust want ik post ongetwijfeld later nog eentje van deze knapperd.

Fijne zonnige zaterdag iedereen!

Liefs,

Inge jouw newborn- en kinderfotograaf.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page