top of page

Newbornsessie in paardenthema

"Geluk zit in een klein hoefje en je wordt er met plezier mee 'opgezadeld'... Zo lees ik met veel bewondering op het superoriginele geboortekaartje van dit newborntje. Toen ze me vroeg het paardenthema ook in de fotosessie te laten terugkomen, dacht ik graag mee. Mijn mama ging aan de slag en maakte een vilten paardje en Kobe's mama bracht haar zadel mee. Hij heeft zijn eerste ritje er al opzitten, zalig toch?! Ik wens jullie een prachtige dag toe! Voel je de 'klik'? Like dan even mijn Facebookpagina. Dat helpt me groeien! www.facebook.com/ingebollenfotografie Lieve groetjes, Inge

jouw newbornfotograaf

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page