top of page

Newbornfotografie: wat kan je van mij verwachten?

Af en toe sturen mama’s me ‘achter de schermen’ foto’s door. Altijd fijn om mezelf aan het werk te zien. Om de gsmbeelden te vergelijken met de afgewerkte foto’s.

achter de schermen bij Inge Bollen Fotografie

Newbornfotografie bij Inge Bollen Fotografie

Graag vertel ik je nog wat meer over wat er ‘achter de schermen’ nog allemaal gebeurd en wat jij, als klant, van mij mag verwachten.

Het allerbelangrijkste bij newbornfotografie is veiligheid! Je vertrouwt jouw pasgeboren baby’tje, jullie meest kostbare schat, aan mij toe tijdens de sessie. Ik wil jullie met de mooiste foto’s naar huis sturen maar alleen maar als we de baby veilig kunnen positioneren. Voor veel poses vraag ik mama en/of papa om aan de zijkant langs me te zitten, om met hun vinger het hoofdje te ondersteunen. In photoshop wordt die hand dan zorgvuldig verwijderd. Wat extra werk maar zekerheid dat baby veilig ligt.

Zou je de vriend van een vriendin vragen om jouw baby ter wereld te brengen? Alleen maar omdat ze zelf een kindje hebben? Zou je de neef van je neef vragen om je haar te knippen, alleen maar omdat ze in het bezit zijn van een schaar? Zo gaat dat met newbornfotografie ook. Het is een kunst, iets waar je voor moet leren, veel voor moet oefenen. Het is niet omdat je een fototoestel hebt en van baby’s houdt, dat je een newbornfotograaf bent.

Ik investeerde in verschillende cursussen en volgde lessen bij de beste newbornfotografen zodat deze tak van fotografie geen geheimen meer voor me heeft. Ik leerde hoe je veilig een een kindje moet poseren, waar je op moet letten, welk standpunt het mooiste is.

Daarnaast vind ik het heel belangrijk om keuze te hebben. Niets zo leuk als ouders zien neuzen in de talloze haarbandjes, mutsjes en dekentjes, om er zo voor te zorgen dat de foto’s jullie foto’s worden. In kleuren en tinten die jullie het meest aanspreken.

Tijdens een newbornshoot ben ik altijd 100% bezig met het zorgen dat uw kindje zich helemaal prettig voelt. Ik werk steeds met een kacheltje dat ervoor zorgt dat de temperatuur in de studio aangenaam blijft (25 graden). Na de shoot wordt alles wat gedragen en gebruikt werd met de hand gewassen zodat alles fris is voor de volgende fotoshoot.

Nadat de foto’s zijn gemaakt, selecteer en bewerk ik de foto’s in professionele fotoprogramma’s. Rechtstreeks uit de camera zien de foto’s er nog niet mooi uit. Ik stel de belichting bij. Oneffenheden op de huid, hoekjes waar de achtergrond te kort schoot,… worden bijgewerkt. Tel ongeveer 20 minuten per foto, wat maakt dat ik een uur of 10 nabewerk aan jullie galerij.

Dit allemaal met hart en ziel… omdat mijn job mijn passie is!

Krijg jij binnenkort een kleintje? Wil je die eerste momenten vereeuwigen? Neem dan snel contact met me op. Nog maar één plekje vrij in mei, 2 in juni, 1 in juli...

We maken er samen iets moois van!

Volg me gerust op instagram: https://www.instagram.com/ingebollen/ https://www.ingebollen.be/newbornshootinfo

Graag tot binnenkort, Inge jouw newbornfotografe

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page